Yahoo! Avatars

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Címkék

Utolsó kommentek

Van olyan, hogy "egyszerű esküvő"? II.

2010.02.24. 19:12 fl0werstar

Azt mondják (pl. itt), kétféle esküvő van. A tengerpartos/vízeséses (láttam ilyet a karibokon, fura volt...), ahol csak a pár és esetleg a szűk család van jelen, illetve a nagy lagzis, ahol sok a vendég, fárasztó a sezvezés és sokba kerül. Ha valaki egyszerű esküvőt akar, annak az első ajánlott, na az egyszerű. (Disclaimer: Félreértés ne essék, semmi lenézés, én abban is benne lennék, de akkor valaki táviratozza le a lelki tusát a családdal!)

Ha valaki egyszerű esküvőt szeretne, és nem pakol máris a dzsungeltúrára/vulkánjárásra/hegymászásra, az (állítólag) hazudik. Na, én ezzel vitatkoznék. És azt hiszem, fogok is.

Az igaz, hogy ha az ember "szervezett" (van lefoglalt helyszín, virágos, ennivaló, zene, stb.) esküvőt szeretne, az sosem igazán egyszerű, már csak a szervezés szó miatt sem. Ha kisebbet szeretne, az egyszerűbb, de az sem teljesen.

Tehát jó nyelvész/kutató (jaj, hát ha egyszer már az leszek!) módjára szakítok az eddigi elnevezésekkel, és azt mondom: én természetes esküvőt szeretnék! Erre varrjon gombot, aki akar, de csakis fából! :D

Ez annyit jelent, hogy nem lesz:

aggodalom, idegesség, rengeteg szervezés, tiptopp dekoráció, furfangos menü, lagzizenekar, ifjú pár öhm "nyaggatása", kínos feladatok, kötelező program, sok-sok kiadás, makulátlan szervezés, bonyolult haj és smink, kényelmetlen cipők és ruhák, megfelelési vágy, stb.

Lesz viszont:

szép menyasszony, jó zene, kellemes társalgás, gyönyörű természet, fák, madarak, finom ételek, amit csak az ifjú pár kíván, természetes virágok, fesztelenség, öröm, könnyed hangulat, jókedvű tánc, síró rokonok (az mindig van :D), és sok-sok boldogság!

Azt hiszem, egy esküvőhöz ennyi épp elég! ;)

Szólj hozzá!

Címkék: esküvő természetes szabadban

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszeteseskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr481787544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása