Yahoo! Avatars

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címkék

Utolsó kommentek

A 2 legjobb tipp

2010.02.25. 11:31 fl0werstar

Meglepő, de a 2 legjobb tipp, amit szervezés közben kaptam, teljesen általánosnak mondható. Akkoriban nem gondoltam rájuk, de mostmár belátom, a legjobbak valaha.

1. Kérj segítséget!

Ez persze nem arra vonatkozik, hogy vedd rá a 80 éves nagypapát, hogy ő cipelje be a hangfalakat. De meglepő, hogy barátok, ismerősök, családtagok mennyi rejtett tehetséggel, ötlettel rendelkeznek. Egyrészt vannak tapasztalt párok, akik azért még emlékszenek a saját esküvőjükre, és tippet adhatnak egyes dolgokban. Mások csak nem izgulnak annyira, így objektívebben látják a dolgokat. Megint van, aki olyasmivel jön elő, amire a menyasszony nem is gondolna, vagy éppen tehetségével, tapasztalatával segítséget tud nyújtani valamiben. És ha nem irracionális a kérésünk, nem szégyen kérni. Még jobb kérdezni, több szem többet lát.

 

2. Arra gondolj, TI mit szeretnétek!

A legjobb spórolós tipp, ha nem akartok mindenkinek megfelelni. Nyilván nem várom el a 80 éves nagypapától (kedvenc példám), hogy trash metalra headbangeljen (vagy drum&bass-re nyomja, mint itt...), de fontos, hogy ne a vendégek igényei szerint alakítsuk az esküvőt, hiszen nem az ő nagy napjuk, hanem a mienk. Meg aztán nem polgárpukkasztásról van szó, úgyhogy biztosan élvezni fogják akkor is. Mindig rá kell jönnöm: ha megpróbálok mindenkinek megfelelni, végül teljesen kimerülök, rossz kedvem lesz, és ráadásul kiderül, másképp is jó lett volna mindenkinek... A legtöbb családtag annak örül, ha TI boldogok vagytok. Erről szól az esküvő! ;)

Szólj hozzá!

Címkék: esküvő természetes vendégek

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszeteseskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr941789161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása